Tour Tyr-start på söndag

Publicerad 18/11/2020 av
Redan på söndag börjar vi med Tour Tyr, en starkt corona-anpassad träning i dessa pandemitider. Mellan klockan 10 och 12 kan du hämta kartor och springa så långt som du känner för.

Kartor för träningen plockar du upp på Furubråtsgatan-Högbråtsgatan, strax norr om Stockfallets nya skola. Självservering gäller.
Parkera på västkanten av Furubråtsgatan elller på den plätt där starten är (utmärkt med stor skärm).
Hitta hit
Det finns tre olika banor, en tekniskt svår (3,1 km) och två vägvalsslingor som bjuder på tekniskt enklare orientering (4,3 och 6,3 km).
Slinga 1 har kartskala 1:7500, övriga 1:10000. På slinga 1 är kontrollerna märkta med liten skärm. På de två andra är kontrollmarkeringen en orange snitsel.
Skärmar och snitslar kommer att hänga ute en vecka, så du kan när som helst under den tiden göra din träning. Från söndag kväll finns över-ex av kartor att hämta vid Tyrstugan, i plastback vid entrén. Dessutom kommer pdf-filer läggas ut på hemsidan för egen-printning.
Du sörjer själv för din egen vätska. Ta med eget plastfodral (A4).
Vi håller självklart avstånd i samband med start  och målgång. Innan du börjar plocka med karta spritar du dina händer, handsprit finns på plats. Plocka i alla de slingor du tänkt springa direkt. Behåll både kartor och plastfodral.
Med bästa förhoppningar om en god träningstur i Stockfallsskogarna!
Här finns banfiler för egenprintning:
Slinga 1
Slinga 2
Slinga 3

OK Tyr, träningskommittén
gm Olov ÖströmSkinkloppet 2020 - Inställt

23/11/2020

Som så mycket annat i år så kommer även Skinkloppet att ställas in. Arrangörerna tar nya tag inför nästa år.

Begränsningar på grund av skärpta allmänna råd i Värmland

12/11/2020

Med anledning av de nya restriktioner som införts från 12 november så ställer vi in våra inomhusaktiviteter. Vi kommer att se över alternativa träningsmöjligheter. Håll utkik på hemsida eller Facebook för senaste information!