Till minne av Fabbe

Publicerad 24/08/2021 av
Den 14:e augusti avled Fabian Wästlund i sitt hem på Hammarö. Efter en tids sjukdom klarade inte kroppen mer. En insamling har har startats till hans minne.

Fabian började orientera i miniatyrerna och såg alltid fram mot att komma ut i skogen. Prio 1 för Fabian var alltid att gå rätt och rakt på men när tillfälle bjöds (målfållan) så var det full fart som gällde. Vid O-ringen 2018 i Örnsköldsvik var det en nervös pappa som konstaterade att Fabian absolut ville springa banan helt själv. Sällan tog han banläggarens vägval, höger eller vänster runt. Det blev ofta en kompass rakt på, vilken terräng det än var. Men det gick bra! 

Söndagen den 29 augusti, kl 12-15, är ni välkomna till en öppen avskedsstund vid Sockenstugan (nära Hammarö kyrka).

Familjen har startat en insamling ”Till minne av Fabbe” hos barncancerfonden: https://www.barncancerfonden.se/jag-vill-bidra/egen-insamling/alla-insamlingar/t/till-minne-av-fabbe/

Hälsningar Anette och David 

Anmälan "Lången och Korten" öppnad

26/08/2021

Nu öppnar vi upp anmälan till Värmlands höstavslutning "Lången och Korten 2021". Tävlingarna kommer genomföras 6/11 och 7/11 och som vanligt i närområden runt Karlstad. Ultradistans/masstart på lördag och en mer fartfylld medeldistans på söndag.

Dags att anmäla sig till Stafett DM

23/08/2021

Söndag 12 september avgörs årets Stafett DM vid Hultet i Kristinehamn. Vi vill ha din anmälan senast 1 september så vi får många lag till start och få uppleva spännande fighter i skogen!