Webbshoppen öppen

Publicerad 13/05/2021 av
Ny möjlighet till beställning av orienteringskläder Nu är webshopen öppen för beställning igen. Du kan beställa fram till 23/5, förväntad leverans är v.27
Såhär gör du för att beställa:
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.
Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:
Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.
Alt 2: Skapa nytt konto
På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.
Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: trimtex.se/sv/teamshop/OKTyrOrient21
Eller logga in med teamkod: OKTyrOrient21
Tips! Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.
Vill du ha hjälp med beställning kan du kontakta Tone på 0705572259.

Värmlandslägret blir Värmlandsdagen

17/05/2021

Vi planerar att genomföra Värmlandslägret i orientering för ungdomar som ett dagläger 29/5. Lägret som normal sett är över 2 dagar ställdes in 2020, men i år hoppas vi kunna genomföra ett roligt dagläger som rimligt Corona-alternativ i Molkom.

Nu kan du Hittaut

27/04/2021

Torsdagen den 29 april startar årets Hittaut-säsong. Massor av stolpar står och väntar på att bli upptäckta av dig. Totalt kommer det att finnas 190 stolpar ett leta efter i västra delarna av Karlstad och på Hammarö.