Dags anmäla till DM-stafetterna

Publicerad 29/08/2023 av Olov Öström
I år blir det dubbelt så många som springer DM-stafetterna eftersom Värmland samkör sitt mästerskap med Örebro län i Kilsbergen.

Årets stafett-DM ligger förhållandevis sent i tid. Stafetten avgörs söndag den 24/9 i Blackstahyttan i Kilsbergen två mil väster Örebro. Första start är klockan 10.30.
Almby IK arrangerar tävling. Notera att Värmland och Örebro har lite olika klassindelning i mästerskapet. Du anmäler dig i Eventor senast 13/9. Så här gör du för att anmäla dig: Logga in i Eventor, klicka på "Klubben" i det gula bandet till höger längst upp på sidan. Gå sedan till "Klubbaktiviteter" och klicka på DM-stafetterna för junior, senior och äldre (ungdomarna anmäler sig separat). Fyll i de tre fälten och tryck spara. Kolla att anmälan gick igenom.
Om du har några frågor kan du mejla Olov Öström: olov.ostrom@gmail.com
Mer info om DM-stafetten hittar du här: https://eventor.orientering.se/Documents/Event/92509/6/Inbjudan
Med förhoppning om att det blir riktigt många Tyrlag i Kilsbergen 24 september!
Bilden: Prispallen i D21 från DM-stafetten ifjol på Brunskogsfjället. Överst tronar Tyrs vinnande lag med Linda Take, Julia Forsgren och Cornelia Kindlund. Trea blev Stina Granefelt, Zlatimira Abadzhieva och Linn Andersson.

OK Tyr till 25-manna, 6-8 oktober

06/09/2023

Nu är det snart dags för klubbfesten 25-manna där hela orienteringsklubben är med. Vi åker, bor och tävlar tillsammans. En superhelg helt enkelt. Även icke tävlande medlemmar är välkomna att hänga på såklart.

Ungdomsträningarna drar igång igen!

13/08/2023