Testa något nytt - spring kvällstävling 16 maj

Publicerad 05/05/2023 av Olov Öström
Tisdagen den 16 maj bjuder OK Mangen in till kvällstävling med samling vid Fjällstugan, Prästtjärn, Brunskog. OK Tyr försöker få så många som möjligt att delta i den här kvällstävlingen. Gemensam avresa från Sundstaparkeringen 16.20.

Tisdagen den 16 maj bjuder OK Mangen in till Kvällstävling med samling vid Fjällstugan, Prästtjärn, Brunskog. OK Tyr försöker få så många som möjligt att delta i den här kvällstävlingen.

Ordinarie anmälan senast tisdagen den 9/5. Fri starttid mellan 17-19. 

https://eventor.orientering.se/Events/Show/41060

OK Tyr har SI-pinnar för utlåning.

Samling klockan 16.20 för samåkning vid Sundsta, gratisparkeringen bakom Circle K. Det finns också två platser i familjen Gustafssons Hane bil som passerar Sibylla vid Ilanda 17.10.

För de som inte har möjlighet att åka till Mangens tävling så kommer det att finnas Veckans bana i Jakobsbergsskogen. Kartor finns vid Tyrstugan från måndagen den 15/5. Fem olika banor som vid ordinarie motionsorientering, skärmar och kodsiffror i skogen men inte SportIdent för stämpling och tidtagning.  Vill någon ledare samla sin grupp vid Jakobsbergsskogen så informerar man sin grupp om detta. 

Nu startar Hittaut på Jäverön

07/05/2023

Hittaut är i full gång för säsongen. Nu släpps ytterligare områden att leta stolpar på. Bland annat spännande Jäverön.

Lagen till 10-Mila

04/05/2023

Det är mindre än tre veckor till 10-Mila som i år springs i Skellefteå. Årets tävling kommer bli ett äventyr på många sätt. Aldrig förr har tävlingen avgjorts så långt norrut och hela inramningen blir speciell med växling och mål i Skellefteå kraft arena. Nu har vi tagit ut lag. För såväl dam- som herrstafetten blir det de yngsta Tyr haft på väldigt många år. Söndag 14 maj kl 20:00-20:30 blir det digitalt möte för de som ska med på resan! Länk kommer skickas ut via mejl, men även finnas på våra sociala media kanaler.