Arbetsdag vid stugan med fika 25/5 kl 10.00

Publicerad 29/04/2024 av Mattias Persson
Tyr-stugan är vår givna samlingspunkt och den behöver lite omvårdnad. Fastighets-kommittén jobbar hårt med olika projekt vid stugan året om, men behöver nu mer mankraft för en del punktinsatser. Vi uppmanar alla som har möjlighet att komma till Tyr-stugan och göra en gemensam insats, träffa klubbkompisar och FIKA.

Under dagen ska det rensas i förråden, röjas runt stugan, målas någon vägg, snickras lite och nya skärmtaket behöver få lite färg. Cykelbanan behöver röjas och mängder med gamla kartor behöver rensas ut inne i stugan.

Klubbens olika verksamheter (cykel, OL Motion, tävling, OL Barn&Ungdom, OL Junior&Senior) uppmanas att rensa sina förråd och gå igenom material för att inventera vad som ska slängas, ersättas eller lagas.

Fastighetskommittén kommer leda arbetet på plats och har en färdig prioritetslista klar för oss när vi kommer. Arbetet kommer pågå kl. 10-14. Man behöver inte vara med hela tiden om man inte har möjlighet.

Kanske viktigast av allt är fikat som vi kör någonstans mitt i arbetspasset.

Fastighet
Sixten, Jan-Olof, Jan, Thomas, Sören

Ladda upp inför World Orienteering Week!

15/05/2024

Nedräkningen har börjat till WOW den 20 - 26 Maj. Veckan då vi uppmärksammar orienteringen lite extra och OK Tyr satsar stort i år med massa fina aktiviteter att prova på! Alla är dessutom gratis.

195 stolpar att leta efter i Hittaut

25/04/2024

På fredag den 26/4 startar Hittaut-säsongen i Karlstad-Hammarö. 195 kontrollstolpar finns då att leta rätt på. De är placerade på tio olika områden.