Folkfest och firande vid Sparvkavlen

Publicerad 11/09/2024 av Olov Öström
Vilken härlig fest det blev i samband med Sparvkavlen vid Tyrstugan på tisdagskvällen. Guldtejejerna från SM-stafetten firades och sen sprang görmånga Sparvkavlen.

Det var ett härligt folkmyller i rött, vitt, svart och grönt vid Tyrstugan på tisdagskvällen. Många kom för att fira guldtrion från SM-stafetten Tuva Henricsson, Julia Forsgren och Izabella Ljungberg. Kvällen till ära bjöds det på segertårta. Tuva och Julia fanns sedan med och sprang Sparvkavlen medan Izabella var på ol-gymnasiet i Hallsberg.
Sparvkavlen har en djup tradition i OK Tyr.. Det är en stafett där alla kan och får vara med. I år var det riktigt många. Hela 22 lag kom till start. Det betyder att minst 66 löpare sprang årets race.
Snabbaste lag blev det med Andrea, Knut och Ivar.

Apropå klubbens duktiga juniorer så har Izabella Ljungberg blivit uttagen till Junior european cup i Österrike 27/9 till 1/10. Anton Jonsson är reserv till tävlingarna. Sprint, medel och stafett står på tävlingsprogrammet.

Tyr ordnar styrketräning på dagtid

11/09/2024

Numer finns möjlighet för Tyrs damer/tjejer att styrkegympa på dagtid, onsdagar i motionscentralen på Skutberget.

Guldfest på tisdag vid Tyrstugan

08/09/2024

Grattis säger vi till Tuva Henricsson, Julia Forsgren och Izabella Ljungberg som överraskande vann SM-stafetten för D20.