Propagandan, en del av Tyr men hur blir det I år ?

Publicerad 20/03/2014 av
Tävlingskommittén har under en längre tid letat efter tävlingsledare till årets Propaganda. De har skrivit på hemsidan, frågat flertalet medlemmar och mailat alla i klubben. De positiva svaren har uteblivit och nu står vi utan tävlingsledare till en tävling som är planerad att genomföras den 1 maj !

Tiden börjar bli knapp och vi har fram tills på söndag, 23 mars, att hitta en tävlingsledare och en tävlingssekreterare. Lyckas vi inte med detta kommer vi att behöva ställa in årets Propaganda eller försöka hitta ett nytt datum till hösten.

Kan du tänka dig att ställa upp som tävlingsledare eller tävlingssekreterare så vill jag att du hör av dig till mig innan söndag. Banläggare för tävlingen är klar. Vi kommer behöva bemanna ytterligare funktioner när vi närmar oss tävlingsdatumet men det får vi återkomma om när vi vet om/när det blir någon Propaganda i år.

Har ni funderingar kring uppdraget eller andra frågor är ni alltid välkommen att höra av er till mig via mail, hakanahlqvist@hotmail.com eller telefon 0705-111360

 

/Håkan Ahlqvist

Var med och beta-testa årets Friska Karlstad app!

20/03/2014

Vi behöver nu stöd från tyrmedlemmarna att testa årets Friska Karlstad app Stolpjakten. Vi söker testare med telefoner från flera tillverkare och med olika kunnskapsnivåer från oerfaren till kunniga. Anmäl er som testare så kommer vi bjuda in och skicka ut test applikationer för att ta del av era åsikter kring appen samt främst undersöka om det finns buggar.

Bildnyhet 2

17/03/2014

Bildnyhet nummer två