Ny chans att beställa klubbkläder från Trimtex

Publicerad 07/05/2017 av
Stor efterfrågan på klubbkläder från Trimtex gör att det nu kommer en ny chans att beställa. Passa på att köpa in både OK Tyr kläder och andra Trimtex produkter till rabatterat pris under maj månad.

Nu har vi öppnat upp webshopen hos Trimtex så ni kan köpa klubbkläder för både OL- & Cykel ur Trimtex sortiment. Medlemmar i OK Tyr har dessutom 25% rabatt på Trimtex ordinarie priser i övriga webshopen där ni kan handla samtidigt som ni beställer OK Tyr's klubbkläder. Ett toppenbra tillfälle att komplettera med andra kläder från Trimtex!

Beställning av kläder gör ni direkt i Trimtex webshop som skapats för OK Tyr, precis som tidigare år.  Logga in på trimtex.se/customer/OKTyr. När ni loggat in så välj OK Tyr för att se våra klubbkläder.

För att få lösenord och inloggningsuppgifter till webshopen mailar du till mikael.silvander@hotmail.com eller ewa.mattsson@telia.com eller sms 0703529595. Ni som har beställt kläder under säsongen 2016/17 använder samma inloggningsuppgifter som ni har registrerat. 

Web-shopen kommer att vara öppen till 1 juni 2017, leverans sker vecka 28/mitten av juli.

Värmlandslägret 27-28 maj

08/05/2017

Det närmar sig helgen 27-28 maj då Värmlandslägret i orientering genomförs i Kroppa och Filipstad. Sista anmälan den 14 maj!!

TMT fram till sommaren

05/05/2017

Nedan följer träningsprogrammet fram till semestern. Då det arrangeras PTV på tisdagar siktar vi på att köra dem. Vi kör vidare på konceptet sedan i vintras att vi tränar på att få upp farten i skogen under tisdagarna.