Ny chans att beställa Tyr-kläder fram till 24 maj

Publicerad 01/05/2018 av
Nu är webshopen öppen för beställning av Tyrkläder. Den är öppen fram till den 24/5 med förväntad leverans i vecka 27. Nyhet för våren är att vi nu även har linnen.

Här följer information från Trimtex om hur du går tillväga för att beställa:
Gå in på sida: http://trimtex.se/customer/OKTyr. Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem
För att komma in i webshopen:
Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.
Alt 2: Skapa nytt konto.  När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på 
"Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i oktyr2018 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Ni beställer och betalar direkt i webshopen, kläderna skickas sedan hem till dig. 
Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till tone@hollowell.se.
Hälsningar
 Anna Weckner Westlund 
 Tone Hollowell

Kort från styrelsen - maj

06/05/2018

Sol, Värmlandstrippel, Friska Karlstad och GDPR

Alla Tyr'are välkomna på OL-majning

29/04/2018

Ett lekfullt träningspass på I2-skogen för ALLA Tyr'are. Samling vid vindskyddet mellan Domarringen och järnvägsövergången vid Dyevägen. Gammal som ung kan delta i vår OL-övning/lek. Om vädret tillåter grillar vi och har picknick också.