Information om Rikslägret

Publicerad 18/06/2013 av
Nästa vecka är det Rikslägret i Sälen. Här kommer lite information för er som ska åka med. Avresa från Sundstaparkerignen måndag kl 12:30.

I år blir vi nio ungdomar och två ledare från Tyr.

Lägret startar på med middag på måndag kväll och vi åker tillbaka till Karlstad på lördag efter lunch.

Vi reser med minbuss tillsammans med några av de andra värmlandsklubbarna. Som tidigare år bo vi i stugbyn nära Experium i Lindvallen.

Det blir träning tisdag och onsdag, äventrysdag torsdag och träningsdag igen på fredag. På lördag avslutas lägret med en sprinttävling.

På länken nedan finns mer information om lägret, träningarna, ävntyrsdagen och sprinttävlingen.

Där finns även information om utrustning ni bör ha med er. Glöm inte varma kläder i fall vädret inte blir det bästa.

Länk till PM med mer information.

 

Om ni har frågor eller om ni reser dit eller hem på eget sätt, kan ni kontakta mig via mejl eller på telefon 070-647 01 05.

 

 

Sommar Tour-Tyr

18/06/2013

Nu har sommaren kommit även till Karlstad och uppladdningen inför att höstens viktiga tävlingar skall börja. Det är viktigt med Långpass även på Sommaren! Vi ses Torsdagen den 20/6 vid Alstersbadet gemensam start 18.00 banlängder mellan 5-15 km. Ta med Egen vätska!! Ansvariga: Johan & Michelle

Teknikprogrammet för sommaren klart

16/06/2013

Precis som tidigare år blir det ett paket med sommarteknikträningar i samarbete med grannklubbarna. Första träningen kommer onsdag 26 juni. Klicka vidare för att se hela programmet.