Orienteringsbesök från Girona i helgen

Publicerad 02/09/2013 av
I helgen får vi besök av 12 orienterare från klubben Aligots i Girona. Det var de som arrangerade en träningshelg för oss ungdomar i våras och nu gör de ett första besök i Karlstad. Riktigt roligt!

Förrutom att springa två tävlingar, två träningar och gå på Alsters höstmarknad kommer de också att äta en riktig värmländsk middag. Det kommer att ske på Kjell & Bolas på söndag 8/9 kl 19:00 (Terassen, Mariebergsskogen).

Vill du följa med på middagen? Skicka i så fall ett mail till magnus.albinsson@telia.com och skriv hur många ni blir. 200kr per person kostar maten och anmäl senast onsdag för att ge Bola lite planeringstid.

 

Katalanerna kommer att bo hos några värdfamiljer i OK Tyr och också hålla till i Tyrstugan under helgen.

 

/OK Tyr Ungdom

DM-stafettlag uttagna

05/09/2013

Nu är lagen till DM-kavlen uttagna för klasserna D20 och upp till HD70. Du hittar laguppställningarna och PM på Eventor.

Nu är det dax att anmäla sig till 25-manna

01/09/2013

Höstens roligast stafett rycker allt närmare, 25-manna! Den 12 oktober åker vi med tre eller fyra lag till Brunna i Upplands Bro för att kämpa för Tyrs färger. I dagsläget är det 67 intresserade löpare och 11 som eventuellt kan komma med. Och det är många som inte meddelat sitt eventuella deltagande. Kan vi bli fyra lag i år?