Premiär för Familjelördag den 14 december

Publicerad 08/12/2013 av
Det är långt till vårsäsongen och vi längtar efter mer orientering men framförallt vill vi träffa alla barn och ungdomar i OK Tyr. Under vintern kommer vi därför att ordna "familjelördag" en gång i månaden. Första tillfället blir Lördagen den 14/12kl 10-12 vid Tyrstugan.

Förmiddagen bjuder på olika orienteringsmoment samt tipspromenad och
andra trevliga uppsåt.

Familjelördagen avslutas med att vi äter gemensamt. Tag med egen matsäck. Det finns brasa och tyrstugans kök är tillgängligt.

För de som önskar så kan meddelas att bastun är varm också

Föräldrar och syskon kan också medverka !!

Varmt välkomna!!

Barn- och Ungdomsledarna i OK Tyr

Boka träningsdag med Jonas 21 december

10/12/2013

Träna med Europamästaren Jonas Leandersson och lyssna på ett intressant föredrag som Jonas håller om hur han förbereder sig för tävling. Lördag 21 december får du en heldag med Jonas. Missa inte den!

Träningshelg i Girona 4-7 april 2014 - AVVAKTA BOKNING

07/12/2013

OBS Just nu går det inte att boka Ryan Air till Girona i april. Avvakta att boka flygstolar till vårt träningsläger tills vi rett ut orsakerna till stoppet. OBS I april åker vi till Girona på träningshelg igen :-) I våras var vi 32 ungdomar och ledare som hade en härlig långhelg i utmanande terräng. Denna gång är anmälan öppen för orienterare i alla åldrar. Vi har förbokat 50 platser på det enkla men centralt belägna vandrarhemmet. Boka plats på flyget direkt från Karstad och följ med och möt barmark och vår i Katalonien!