Sommar Tour-Tyr

Publicerad 18/06/2013 av
Nu har sommaren kommit även till Karlstad och uppladdningen inför att höstens viktiga tävlingar skall börja. Det är viktigt med Långpass även på Sommaren! Vi ses Torsdagen den 20/6 vid Alstersbadet gemensam start 18.00 banlängder mellan 5-15 km. Ta med Egen vätska!! Ansvariga: Johan & Michelle

På Torsdagarna framöver kommer det att anordnas Sommar Tour-Tyr tillfällen runt om i Karlstad. Vi har valt att förlägga platserna kring badplatser så att den som önskar kan svalka sig efteråt.

 

Nytt för iår är att du själv har med dig din egen vätska! Banan är konstruerad så att du hela tiden kommer tillbaka till en punkt, som du helt enkelt smartast förvarar vätskan vid. Från parkeringen till denna punkt har vi försökt minimera avståndet så att du inte skall behöva springa med en vattenflaska i handen för länge.

 

Ta detta tillfälle och få bra träning!

 

Vi ses Torsdagen den 20/6 vid Alstersbadet gemensam start 18.00 banlängder mellan 5-15 km

Planering för Elitens Höst

20/06/2013

Elitkommittén är i full gång med att planera höstens tävlingar. Det är därför viktigt att du informerar oss.

Stabil Tyrinsats i Jukola

16/06/2013

Tyr damer svarade för en gedigen insats i finska jättestafetten Jukola. När My Westlund sprang i mål på slutsträckan gjorde hon det som 45:e lag. 1141 damlag tog sig runt de fyra sträckorna. Vann gjorde danska Pan Århus.