Teknikträningarna börjar efter påsk

Publicerad 25/03/2013 av
Onsdag 3 april är det premiär för teknikträning. Första träningen blir vid Välsviken där vi försöker hitta så många bara fläcka som möjligt.

Teknikträningarna i år arrangeras i huvudsak av OK Tyr. Vi kommer dock att, som tidigare år, söka hjälp av grannklubbarna med träningen.
Första träningen arrangeras av Rolf Wikström. Träningsstart från kl 18.
Så här ser ett preliminär träningschema ut för i vår:
3/4 Välsviken, arrangör Rolf W
10/4 arrangör Olov Ö
17/4 arrangör Sixten
24/4 Tiomilaträning, Haldenmodellen
De följande två onsdagarna blir det ingen teknikträning. 1 maj arrangerar vi Propagandan. Då finns det i och för sig möjlighet att teknikträna på någon av tävlingsbanorna. 8 maj ligger dag före tävlingsdag (Kristi himmelfärdsdagen) så av det skälet blir det ingen träning:
Med start den 15 maj följer fyra deltävlingar i Park Tour Värmland: 15/5, 22/5, 29/5 och final 12/6. Den 6 juni, en torsdag, är det sprint-DM i Filipstad.

Vi räknar med att komma i gång med sommarteknikträningarnan någon gång efter midsommar.

Tyrgympan och löpningen i Våxnäshallen fortsätter

25/03/2013

Vintern håller ett fortsatt kraftfullt grepp om oss. Av det skälet fortsätter vi ett tag till med Tyrgympan på måndagarna och löpningen i Våxnäshallen på torsdag

Ungdomsträningen 26 mars

24/03/2013

Brons-, silver-, platina- och titan-gruppen har alla träningar från Tyrstugan på tisdag. Olika längd och olika svårighetsgrad förstås. Sören har strängat en "sista säkra" övning för de lite större. Vi hoppas på en del barmark och att solen kämpar på :-). Pannlampa kan vara bra att ha, men det fungerar troligtvis bra utan också. Samling 17:30 som vanligt.