Är du intresserad av att ha en ansvarig roll O-Ringen 2017?

Publicerad 28/04/2015 av
O-Ringen 2017 söker ansvariga för vissa poster se nedan.

Är du intresserad av någon av nedan poster kontakta mig, Ingela Svensson

Boendeansvarig   

övergripande ansvar för O-Ringenstadens uppbyggnad och avveckling, planera camping m hygienstationer, boendeadministration, boendeanskaffning och hårt underlag.  Ingå i vår ledningsgrupp

Upplevelseansvarig

övergripande ansvar för deltagarnas upplevelse, cermonier, turism, O-ringentorget, aktiviteter, barnpassning och miniknat. Ingå i vår ledningsgrupp

Tävlingsledare MTBO

Leda 5 tävlingar med kanske upp till 1000 tävlande/tillfälle. Teckna avtal för 3-5 olika arenor. Rollen innebär också en tävlingsledares ordinaries uppgifter.

Tävlingsledare Pre-O

Samordna pre-o tävlingarna på 3-5 arenor med caa 150 deltagare/dag.

Ansvarig för Elitsprinten

Ta helhetsansvar för tävlingen under aktivitetsdagen i Arvika centrum.

Bankontrollanter

Vi har tillsatt några bankontrollanter men vi vill ha fyra personer till.

Intresse för att bli spanare?

Ett antal spanare sökes till O-ringenstaden i Borås. Man vill gärna ha 10-15 spanare  som skall kika lite extra noga på olika delar inom O-ringenstaden i sommar. De skall inhämta information och erfarenheter, både bra och mindre bra saker. Detta är viktigt då Sälen 2016 inte kommer att ha någon traditionell O-ringenstad. Att vara spanare innebär inte att man blir ansvarig för något när vi arrangerar i Värmland (om man inte vill förstås) . "Spanarna" kommer att bli kallade till en träff 28 juni, för mer information.

Tiomilakväll på tisdag - nu också med natt

29/04/2015

Nu börjar laddningen mot Tiomila. Tisdag 5 maj blir det stort Tiomilauppställ med träningen både dag och natt.

Propagandan söndagen den 3 maj

27/04/2015

På söndag arrangerar OK Tyr tävlingen Propagandan vid Hultsbergsskolan i Karlstad. Det finns banor i alla svårighetsgrader och för alla åldrar. Anmälan 10.30 - 12.30. Kravet är att man är med i en orienteringsklubb. Välkomna!