Första Värmlandstrippeln avklarad

Publicerad 14/05/2017 av
OK Tyr's vårtävling Propagandan blev för första gången en del av det nya samarbetet "Värmlandstrippeln" mellan klubbarna OK Tyr, Skattkärrs SOK och OK Älgen.

Nu är den allra första Värmlandstrippeln avklarad och jag vill verkligen tacka alla som varit med och bidragit till en lysande tävlingshelg. Roliga och utmanande banor i fin terräng kombinerat med en kompakt fullutrustad arena, skapade optimala möjligheter för kanontävlingar. De möjligheterna tycker jag att vi som arrangörer förvaltade oklanderligt. 

Vad som också har varit en kul utmaning är samarrangemanget med Skattkärrs SOK och OK Älgen. Det har krävts mycket planering och jobb för att få allt på plats och vi har lärt oss massor under resans gång. Nu ska vi sammanställa och analysera våra erfarenheter i syfte att utveckla konceptet vidare. Det finns mycket att ta med oss och även mycket att skruva på till nästa år. Att grundidén med en sammanhängande tävlingshelg är helt rätt är jag fullständigt övertygad om. Jag har fått bevis för det om och om igen under hela helgen.

Har du idéer, förbättringsförslag eller annan feedback så hör gärna av dig till mig. Tack för alla insatser, stora som små. Det har varit en ära att få vara tävlingsledare för ett sådant premiumgäng.

Martin Ljungberg 
martin.ljungberg@gmail.com
0703-295979

Inspirerande funktionärsinformation

18/05/2017

Du som ska vara funktionär på O-ringen i sommar. Kom ihåg att anmäla dig till nån av informationskvällarna som genomförs på olika orter i Värmland. Tisdagen 23 maj är det funktionärsutbildning i Karlstad kl 18-20.30.

Optimeringsbanan äntligen på plats...

09/05/2017

På berget väster om Tyr-stugan är nu den fasta optimeringsbanan på plats. Nu är det bara att sätta igång och försöka genomföra de 600 metrarna så optimalt som bara du kan. Ni har alla ett obegränsat antal försök....