Miniatyrerna startar hösten i Mariebergsskogen 22/8

Publicerad 17/08/2017 av
Vi hälsar både nya och gamla miniatyrer varmt välkomna till en höst i orienteringsskogen. Vi börjar nu på tisdag 22/8 klockan 17:30 i Mariebergsskogen.
Nu är det äntligen dags för höstens orientering. Första tillfället sammanfaller med klubbens ungdomsarrangemang Pokaljakten. Detta är en tävling för orienterande ungdomar i hela Värmland. Det finns också en bana lämplig för oss MiniaTyrer.
Så första tillfället är alltså nu på tisdag, 22/8 kl 17:30 i Mariebergsskogen.
Vi samlas gruppvis på gräsplätten innanför huvudentrén. Sedan är det gruppvis upprop och uppvärmning och sedan går vi mot startområdet som är på basketplanen vid Naturum. Efter avklarad bana samlas vi återigen vid huvudentrén för frukt och avrundning.
Följande fem gånger kommer vara vid Tyrstugan, samling kl 17:30 varje tisdag fram till sista tillfället 26 september.
Näst sista tillfället, 19 september, så är det Sparvkaveln, en klubbtävling för stora och små. Där kommer de större barnen delta, men de mindre deltar inte i tävlingen, men får ändå känna av atmosfären. 

 /Ledarna

 

Utvecklingskväll

21/08/2017

Vill du vara med och påverka OK Tyrs framtid och strategiska plan för kommande åren ? Den 5 oktober är alla intresserade medlemmar välkomna till Idrottenshus kl 18.

Relacom sponsrar OK Tyr Ungdom

10/08/2017

Varje år sponsrar Relacom fem ungdomsföreningar där barn till någon av Relacoms anställda är aktiv. Helene Hällman med aktiva barn i OK Tyr Ungdom ansökte om pengar 2017. Det blev en lyckad ansökan!