Utvecklingskväll

Publicerad 21/08/2017 av
Vill du vara med och påverka OK Tyrs framtid och strategiska plan för kommande åren ? Den 5 oktober är alla intresserade medlemmar välkomna till Idrottenshus kl 18.

Klubbens stategiska plan är vår egna orienteringskarta för att leda och utveckla klubben. Planen arbetar vi medlemmar fram tillsamans för att få en klubb som vi alla är en del av. Dagens strategiska plan arbetade vi fram under 2013 och det är nu dags att se över den. 

Den 5 oktober har vi en utvecklingskväll där vi medlemmar tillsammans med SISU idrottsutbildarna genomför en workshop/grupparbete för att påbörja arbetet med att ta fram en strategisk plan för kommande 5 år. Målet är att planen är klar för beslut på klubbens årsmöte i mars 2018.

Varmt välkomna till idrottenshus den 5 oktober kl 18.00, det kommer att bjudas på kvällsfika.

Dags anmäla till DM-stafetterma

22/08/2017

DM-stafetterna ligger visserligen en bit bort men redan nu på måndag, knappt två veckor innan stafetten behöver lag anmälas. Du vill väl vara med? Anmäl dig vid formulär på Facebook eller här på hemsidan. Anmälan vill vi ha senast på lördag.

Miniatyrerna startar hösten i Mariebergsskogen 22/8

17/08/2017

Vi hälsar både nya och gamla miniatyrer varmt välkomna till en höst i orienteringsskogen. Vi börjar nu på tisdag 22/8 klockan 17:30 i Mariebergsskogen.