Avgifter våren 2019

Publicerad 21/09/2019 av
Kontrollera din e-post för nu är det dags att betala egenavgifterna för våren 2019

Vi har nu börjat skicka ut fakturor avseende de så kallade egenavgifterna för våren 2019. Nytt för i år är att vi använder Eventors faktureringstjänst. Du kommer alltså att få en faktura från Eventor., Fakturan kommer som bilaga till den aktives e-postkonto.

Avgifterna avser oftast starter, brickhyror, efteranmälningavgifter etc som föreningen faktureras från andra föreningar för de medlemmar som inte betalar på plats. 

Kontrollera att du har en fungerande e-postadress på Idrottonline. Numer sker betalningar endera direkt via Idrottonlines betaltjänst eller via e-postade fakturautskick. Det är alltså mycket viktigt att din e-postadress fungerar.

Ordna gärna betalningen direkt fakturan kommer så att den inte glöms bort. Vi har bara under senaste året stora kostnader och mycket administrativt arbete förknippat med att driva in obetalda avgifter. Pengar och tid som skulle kunna användas i verksamheten.

Dags för Rolles nattcup

26/09/2019

I nästa vecka startar Rolles nattcup i orientering i Kristinehamn. Nattupen avgörs tre onsdagskvällar. Passa på att springa - Rolles nattcup är en kul tävling.

Anmälningar till 25manna-stafetten

10/09/2019

Årets 25manna-stafett går av stapeln lördag 12 oktober. Vi behöver fler intresserade för att få ihop till minst tre lag!! Anmäl dig omgående!