Mattilalägret inställt - boka ditt eget skidläger

Publicerad 07/12/2020 av
OK Tyrs skidläger i Mattila 21-24 januari ställs in till följd av coronapandemin. Men det går bra att köra sitt eget läger i Mattila under samma period. Du bokar då din egen stuga tillsammans med din familj.

Det finns sex stugor att välja på: stuga 2, 5 och 7 som alla ligger i östra delen av Mattila samt stuga 8, 9 och 15 som ligger i norr.
Stugorna har sex bäddar förutom stuga 8 som har åtta. Kostnaden för 6-bäddsstugorna är 1320 kronor/natten. Stuga 8 kostar 1500 kr/natt. Den senare är rent allmänt rymligare och har bastu.
I stughyran ingår kostnaden för spårkort. Du väljer förstås själv hur många nätter du vill boka.
Om du är intresserad av att boka en av ”Tyr-stugorna” kontaktar du Olov Öström, olov.ostrom@gmail.comsenast 23 december.
Mattila-restaurangen är tills vidare stängd. Det finns ändå möjlighet att äta restaurangens goda mat genom att beställa matlådor vilken dag man så önskar. De finns fyra rätter att välja på. En matlåda kostar 100 kronor.
I torsdags var det skidpremiär i Mattila. Det är ännu inte tillräckligt med snö för att maskinpreparera spår men flera entusiaster var där och åkte på det lilla snötäcke som finns.
Här kan du läsa mer om skidparadiset Mattila i nordvästra Värmland: https://mattila.se/

24-timmars rabatt hos Trimtex

10/12/2020

24h "vännerfest", 30% rabatt på alla produkter.

Tour Tyr vid Hammarö Sydspets

04/12/2020

Säsongens tredje TourTyr-träning kommer vara vid Hammarö Sydspets. På söndag 6/12 mellan kl.10 och 12 finns kartor på plats. Du kan också skriva ut banorna här från hemsidan.