OK Tyrs kommittéer- det är där det händer

Publicerad 10/11/2020 av
OK Tyrs är sina medlemmar och vi organiserar det mesta av vår verksamhet genom kommittéer. På Höstmötet, den 18 november, väljer vi våra kommittéer. Vi har en mycket bred verksamhet och många kommittéer....

För att det ska vara så roligt och givande som vi vill så behöver många av oss engagera sig i kommittéarbetet. Valberedningen jobbar just nu med att få fram förslag till höstmötet. Nu vill vi flagga lite extra för några kommittéer och uppdrag.

Är du själv intresserad tveka inte att höra av dig! Har du några tips och idéer på personer som du tycker skulle tillfrågas så tveka inte att kontakta oss i valberedningen.

Anna Gustafsson Hane Karin Mood                 
anna.gustafsson.hane@gmail.com
070-4802374
fam.fogelberg2@gmail.com
070-3939663

Här följer beskrivningar av två kommittéer som vi vill lyfta och ett uppdragsområde.

Marknad
Vi söker en kommunikativ och social person med driv och intresse för sälj/marknadsföring/ekonomi. Kommitténs arbete kan indelas i tre kategorier att hantera utifrån personresurser (intresse, kunskap, tid, förmåga): Sponsorer/avtal, Varumärke/PR, kommunikation/media.
Kommitténs syfte och ansvar: Att profilera OK Tyr som en attraktiv samarbetspartner med en attraktiv verksamhet under devisen ”OK Tyr – för ett friskare Karlstad tillsammans” Ca. 4-6 möten per år och hantering av/arbete med avgränsade och väldefinierade uppgifter där emellan.
Kontaktperson för frågor:
Magnus Stråle , 072-2440166, magnus.beam@gmail.com

OL Tävling
I tävlingskommittén kommer vi bland annat genomföra en strukturering av funktionärsroller och bemanning till tävlingar. Sedan behöver vi också tänka långsiktigt och göra förarbete för att kunna söka värdetävlingar, vilket inkluderar samarbete med andra klubbar. Vi söker 2-3 personer som inte bara tycker att det är kul att arrangera tävlingar, utan som också vill jobba med att ge Tyr ännu bättre förutsättningar för lyckade arrangemang, som gör att både deltagare och funktionärer vill vara med igen. Om ni har några frågor så kan ni gärna kontakta.
Kirsty McIntyre kirstymc93@gmail.com

Information och administration
Vill du vara en del i arbetet med att skapa förutsättningar för en tydlig struktur för information eller administrativt i mer övergripande uppgifter? Tyr jobbar just med att bygga upp en ny struktur där de här uppgifterna samordnas för hela klubben. Mycket viktiga uppgifter för att vår stora klubb ska fungera!
Kontakta valberedningen om det här är något du känner för och vill hjälpa till med.

Begränsningar på grund av skärpta allmänna råd i Värmland

12/11/2020

Med anledning av de nya restriktioner som införts från 12 november så ställer vi in våra inomhusaktiviteter. Vi kommer att se över alternativa träningsmöjligheter. Håll utkik på hemsida eller Facebook för senaste information!

Höstmöte 2020

30/10/2020

Välkomna till OK Tyrs höstmöte onsdagen 18 november kl 19.00 På grund av COVID19 restriktionerna sker mötet digitalt. Anmälan via länk nedan! Dagordning, motioner och förslag till kommittéer finns tillgängliga på hemsidan.