Medlemsavgifter

Publicerad 28/03/2021 av
OK Tyr söker medlemmar och medlemsavgifter för 2021!

Signalement

De försvunna medlemsavgifterna beskrivs i detalj på vår hemsida här.  Innehavarna av medlemskapet har betydligt mer varierat utseende men är typiskt mellan 0-100 år, har två ben eller två hjul och är mellan 60-210 cm långa. De uppträder ibland i grupp, även kallad familj, men ett stort antal, mer än 200st är individuella medlemmar.

Samtliga efterlysta sågs senast under 2020. 

Har du sett någon av de efterlysta, eller är du själv är en av dem?  Ge dig till känna genom att logga in på hemsidan och betala. Om du behöver assistans eller om du av någon anledning inte vill gå från att vara efterlyst till att vara medlem hör av dig till oss! Instruktioner och kontaktinformation finns här

Fakta

  • OK Tyr har idag 239 obetalda medlemsavgifter. (Källa: Idrottonline)
    De uteblivna intäkterna motsvarar en stor del av budgeten för vår ungdomsverksamhet
  • En efterlysning är en informerande text där till exempel en privatperson, en organisation eller en myndighet söker efter någon eller något som av olika skäl har försvunnit.
    (Källa: Skolverket)

Inbjudan vuxenkurs i orientering

29/03/2021

Vi vänder oss till er som vill lära sig mer och fördjupa era färdigheter när det gäller att tolka och förstå en orienteringskarta och att kunna använda kompassen som hjälpmedel. NÄR: Kursen hålls från fredag kväll 23/4 – sönd em 25/4.

Anmälan till Miniatyrerna 2021 öppnad

25/03/2021

Nu är anmälan till årets Miniatyrerna öppen. Miniatyrerna är en lekfull introduktion till orientering med mycket frisk luft och kul i skogen! Årets upplaga vänder sig till barn födda mellan 2013 och 2016.