Så kommer Tyr till Tiomila

Publicerad 30/04/2013 av
Helgen 4-5 maj springer åtta Tyrlag Tiomila i Kungsängen utanför Stockholm. Det blir en del logistik eftersom 60 personer ska dit. Så här fixar vi det.
Bara några dagar kvar till Tiomila.
I söndags togs lagen ut - se din mejl eller Tyrs hemsida.
I det här informationen berättar vi lite mer om hur vi reser, boendet och den service som finns på plats vid Tiomila.
Vi åker till Tiomila med tre minibussar och två personbilar.
I bifogad fil framgår det hur vi åker.
Damlagen åker med en buss och en bil från Sundsta kl 9.00 på lördag morgon, samling 8.45. Örjan respektive Michelle är chaufförer
Herrarnas första buss åker från Sundsta 11.00. Jens Ö är chaffis. Tredje bussen går från Sundsta kl 16.30 med Henric B som chaufför.
En förpatrull bestående av ledarna Olov, Sixten, Rolf och Sten åker kl 8.
På plats vid arenan Gällöfsta, Kungsängen, har vi bokat fyra tältplatser, tre tunneltält och ett större markatält har vi. I det senare bjuds det under tävling på soppa, korv med bröd, mackor och varm dryck.
För herrlöpare har vi boende på hårt underlag vid skola i Sigtuna, samma boende som en del av er bodde på i samband med Tiomilalägret i mars.

Vi väntar fortfarande på svar från flera hur ni tar er till Tiomila, om ni reser eget eller vill resa med Tyr. Ni ser i bifogad fil vilka jag väntar svar från. Vi har inte obegränsat med platser i bussar och bilar därför är det viktigt att vi vet hur ni planerar ert resande.
I bifogad fil finns laguppställning, resefördelning och vilka som är ledare för lagen med tillhörande mobilnummer.
Frågor kring resandet och boendet tar ni med undertecknad.
Spörsmål om laguttagning och eventuella återbud till Michelle, Tone eller Sten.
Viktigaste dygnet innan Tiomila har du på fredag. Då gäller det att vila och ladda in med mat.
Ha varma kläder med. Vid den här tiden på året blir det sällan någon stor värme. Mycket fukt är kvar i backen. Det blir ofta rått och kallt på natten. Några regnstänk förvarnas det om på natten. Under lördag och söndag ser du ut attt bli hyggligt.
Vi springer med Tyr SI-pinnar.
Så kommer vi till Tiomila

Ytterligare info
Tiomilas hemsida: www.10mila.se/
Läs gärna Per-Anders Bergmans berättelse på Tiomilasidan om hur han i unga år sprang Tiomila vid just Kungsägen.

Lycka till med laddningen inför Tiomila.

Elitkommittén

Upplev Girona stadsorientering

02/05/2013

Pontus Kullin Alfredsson har dokumenterat sitt lopp på stadsorienteringen i Girona med en huvudkamera. Upplev stadens små gator och svindlande trappor från en orienterares vy! Fantastiskt kul!

Ungdomslag 10 mila 4/5 2013

28/04/2013

Nu är det snart dags för vårens höjdpunkt 10-mila. Vi har tagit ut tre lag där förstalaget är tänkt som ett bästalag och lag 2 och 3 ska vara så jämna som möjligt. Det är lite pyssel med att få ihop sträckor med de begränsningar som finns i regelverket men vi tycker det ser bra ut. Mer information om tävlingen finns att läsa på www.10mila.se.