10-Mila resan för ungdomarna

Publicerad 30/04/2014 av
Tyr ställer två lag på startlinjen i ungdomsklassen på 10-mila. Avresa från Sundstaparkeringen på fredag kl 16. Vi åker hem när tävlingen är slut på lördag eftermiddag. Natten mot lördag sover vi på hårt underlag i klubbstuga mellan Jönköping och Nässjö. Lagen meddelas på torsdag kväll.

Ta med sovsäck och luftmadrass eller liggunderlag för boendet på fredag kväll. Ta med tävlingsklader och ombyte för lördagen. Kolla vädret och planera efter det!

Vi fixar gemensam mat fredag kväll och frukost lördag. Men utöver det kan det vara bra att ha lite mat med sig. Vi stannar och äter på vägen hem, så ta med pengar till det.

Lagen meddelas på torsdag kväll.

Frågor besvaras av Pär Nyman, 070-647 01 05.

Vi ses på fredag!

 

Följ Tyr i Tiomila i tv

01/05/2014

Kommande helg avgörs Tiomila i Eksjö. Tyr startar med två damlag, ett herrlag och två ungdomslag. Tiomila kan du följa på hemmaplan, bland annat via webb-tv.

Ungdomskalendern

27/04/2014

Nu är Ungdomskalenders uppdaterad. Den är välfylld trots att alla möjligheter till att orientera inte finns med. Det finns ytterligare motionsorienteringar och elit har dessutom teknikträning på onsdagar. Och om inte det räcker så har vi Friska Karlstad.