20 Tyr-ungdomar på Ministadsloppet

Publicerad 19/06/2016 av
Ca 1250 meter full fart är det som gäller på Karlstad Ministadslopp. Det var många Tyr-ungdomar på plats och 20 st sprang för OK Tyr i lagtävlingarna.

Väldigt mycket kämparglöd och vilja bland våra Tyr-ungdomar när man genomförde den smärtsamma sträckan på ca 1250m runt Sundstatjärnet under lördagen. 

Vi var många på plats

Den stora uppslutningen innebar att vi kunde anmäla lag i alla 3 åldersklasserna. Och det gick fantastiskt bra för vår klubb. Seger i 3 av klasserna samt flera andra framskjutna placeringar individuellt. I lagtävlingarna var det Tyr-lag överst på pallen i 2 av 3 klasser. Fantastiska bra jobbat.

Irma Eriksson tar täten i F-08 loppet.

Irma Eriksson i F-08 tar täten direkt i starten. Svårt för många att veta hur fort man kan springa för att orka runt tjärnet. Alla kom i mål och gjorde det med bravur.

Segrande Tyr lag i F/P 04-05

Delar av det segrande laget i klassen Pojkar/Flickor födda 04-05.
Cornelia Kindlund, Arvid Eriksson, Julia Forsgren, Matilda Frylmark (Isak Carlsson saknas på bilden).

Klubbkväll 21 Juni

19/06/2016

Tisdagen den 21 juni anordnas en klubbdag för alla medlemmar i OK Tyr

Rekryteringar av funktionärer fortsätter

18/06/2016

Hittills har ca 80 personer inom Värmland tackat ja till olika roller. Nu ska ytterligare roller tillsättas. Kolla om nån roll skulle passa dig eller nån du känner. Tyrare som inte fyllt i enkäten Intresseanmälan att vara funktionär, gör det.