Daladubbeln - info om resan

Publicerad 09/10/2017 av
Vi är hela 62 st Tyrare som ska bege oss mot Dalarna nästa helg och nu har det blivit klart med logifördelningen. Vi kommer att bo i Britsarvsskolan precis som förra året.

Här finns info om den gemensamma resa som anordnas av Värmlands Orienteringsförbund.

Avresan sker som vanligt från parkeringen bakom Cirkle K på Sundsta. Kl. 17.30 på fredag avår bussen, kom i tid. Kom ihåg att äta middag innan ni åker på fredag. Bussen kommer inte stanna för något matstopp på vägen.

Följande mat är förbeställd för alla som bor på skolan:

Frukost lördag

Middag lördag

Frukost söndag

Fältlunch söndag (till de som valt)

Ta alltså med er kvällsfika till fredag, pengar/matsäck till lördagens tävling. På arenan finns en vanlig välförsedd marka med korv, hamburgare (även veg.), mackor och gulaschsoppa. Det brukar finns ett litet utbud av snacks att köpa på skolan till lördag kväll.

Kom också ihåg luftmadrass/liggunderlag, sovsäck och öronproppar :-)

Läs mer om tävlingen här på daladubbelns egna sida eller på eventor.

Har ni frågor kontakta:

Malin: mj_jonsson@hotmail.com

Eller

Lottis: lottis@brohede.se

Vi ses på fredag!

Pannlampor Tyr-medlemmar

18/10/2017

Vi är många barn och ungdomar som fortsätter och träna ute trots att mörkret nu är här. Precis som förra året erbjuder vår klubbkamrat Henric Brohede på Löpex oss Tyr-medlemmar kvalitetspannlampor till ett rabatterat pris.

Ullmax-veckor

02/10/2017

Nu är det dags för en ny försäljningsperiod av Ullmax via OK Tyr Ungdom! Tillfällen för provning är tisdag 3, 10 och 17 oktober, i samband med Tyr-träningarna. T.o.m. 22 oktober kan beställningar göras. Passa på att göra julklapps-inköp!