Förtydligande kring medlemsavgiften

Publicerad 06/02/2024 av Martin Ljungberg
I och med att det uppkommit frågor angående betalning av medlemsavgift 2024 kommer här lite fördjupad information.

Medlemsavgiften betalas från och med 2024 via SportAdmin. När du betalar så sker avprickningen automatiskt, du får ett kvitto och föreningen får ett underlag för bokföringen.

Det är under normala omständigheter inte ok att betala medlemsavgiften på andra sätt, tex bankgiro. Det genererar mycket administration för varje medlem och med runt 900 medlemmar är det inte hanterbart.

Har du särskilda omständigheter som inte gör att du kan betala via SportAdmin så hör av dig till ordföranden Martin Ljungberg 0703-295979, ordforande@oktyr.se

SportAdmin ersätter IdrottOnline som har lagt ner sin betalningstjänst. Många upplevde problem med att betala via IdrottOnline bla eftersom det krävde konto och lösenord. När vi valde nytt system så var ett krav att det skulle vara enkelt att betala och förenkla vår administration. Med SportAdmin slipper du inloggning och kan betala för dig och din familj med ett par klick.

Utöver medlemsavgiften tillkommer en administrativ avgift på 29-49 kr per betalning. Tidigare, när vi använde IdrottOnline så drogs denna avgift från medlemsavgiften, dvs föreningen betalade avgiften.

Vi kommer även att använda flera tjänster i SportAdmin som underlättar klubbens och medlemmarnas administration, som t ex anmälan till och betalning av medlemsaktiviteter (t ex läger och tävlingsresor), och för att underlätta kommunikationen inom klubben.

Mer information om avgifter och hur de betalas finns här: https://oktyr.se/medlemskap/avgifter

Vintermössan är här!

12/02/2024

Nu har OK Tyrs nya vintermössa äntligen kommit.

Dags för Motionsorientering!

05/02/2024

Nu startar vi upp planeringen inför årets Motionsorienteringssäsong.