Ensam tyrare som står i publikhav på stor tävling

Bli medlem

Välkommen till en av Värmlands största orienterings & cykelklubbar. Som medlem får du vara med och ta del av en förening som älskar träning ute i det fria. Bli medlem - Tillsammans för ett friskare Karlstad.

Ansök om medlemskap

Medlemsansökan kan från och med 1 januari 2023 göras via ett tillfälligt formulär.

När din ansökan är godkänd får du e-post med en uppmaning att betala medlemsavgiften via SportAdmin. Om du får problem i samband med betalningen kontakta i första hand mikael.take@oktyr.se

Medlemskapet är ett tillsvidare-medlemskap. Du behöver själv säga upp medlemskapet om du inte längre vill vara med i klubben.

Avsluta medlemskap

Om du önskar avsluta ditt medlemskap så behöver du meddela detta via mail till:

Gunilla, gunilla.i.nilsson@gmail.com  eller Mikael,  mikael.take@oktyr.se

Under förutsättning att du inte redan varit aktiv under året så avslutar vi ditt medlemskap. Medlem som redan varit aktiv under året anses däremot ha förlängt sitt medlemskap. Medlemsavgiften är därmed obligatorisk. Orsaken är att föreningen måste betala obligatoriska förbundsavgifter och försäkringar.

Integritetspolicy och behandling av personuppgifter

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändrats något. Därför har vi kompletterat OK Tyrs medlemsvillkor med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Integritetspolicyn hittar du under Stadgar och Policy.