Höstmöte 12 november

Publicerad 29/10/2013 av
Alla medlemmar kallas till höstmöte tisdagen den 12 november kl 19.00 i Tyrstugan.

Det är dags för sedvanligt höstmöte. Höstmötet är ett av två medlemsmöten som hålls varje år. På höstmötet väljer vi kommittéer och tar upp en del aktuella frågor inför kommande verksamhetsår. På dagordningen står bland annat en ny strategisk plan för åren 2014-2018. Dessutom kommer klädfrågan att tas upp och säkert en del annat intressant.

Om man vill ta upp någon särskild fråga eller rentav lägga fram en motion till höstmötet ska man anmäla detta till styrelsens sekreterare, Camilla Lagneryd tel 070-239 42 85, epost camilla.lagneryd@karlstad.se. En motion är ett förslag som man vill att höstmötet ska ta ställning till. Motioner ska vara skriftliga och inlämnade senast en vecka före mötet.

Mötet sker kl. 19 dvs omedelbart efter den traditionella tisdagsträningen. Det kommer att finnas kaffe och bulle till servering.

Styrelsen hälsar alla välkomna

Dagordning till höstmötet

Ungdomsträning 5 november

04/11/2013

Ungdomsträningen på tisdag är från Tyrstugan. Vi kommer att springa i grupp i skogen med pannlampa. Innan dess kommer vi att informera lite om höstens och vinterns träningar. Vi siktar nämligen på att formera oss i lite nya grupper än vad vi haft hittills under hösten. Ta med egen pannlampa om du har. Tyr har några att låna ut. Stanna gärna kvar för att basta och ta det lite lugnt efter träningen. Vi ses!

Utvärdering av 2013

27/10/2013

Årets är snart slut och vi i Elitkomitten vill utvärdera året