Johan Sjögren imponerade i Kylklampen

Publicerad 23/01/2013 av
Johan Sjögren visade styrka vid den sjätte Kylklampsdeltävlingen, den som avgjordes vid Kronoparken och Välsviken. Johan tog ett eget vägval till sista kontrollen och kutade helt sonika i från sina konkurrenter på långa banan.

Kyklampen gjorde skäl för sitt namn vid denna deltävling. Det var runt 15 minus och många frostnupna ansikten.
Nästan en tredjedel av alla anmälda försvann redan innan start, bortskrämda av kylan.
Men så farligt var det inte. Värre kyla har det sprungits i.
Tom Campbell, Lustens OK, vann herrarnas mellanbana och Lukas Olm, Kil, korta. Signe Magnusen, Kil, var ensam på dambanan.
Tack till banläggare Urban Larsson som fixat kul banor och Tom Hollowell som tog hand om sekretariatet.
Resultat

Ungdomsträningen 29 januari

23/01/2013

På tisdag de 29/1 är det ungdomsträning med orienteringsmoment som vanligt. Samling Tyrstugan 17:30 för gemensam avfärd till Hultsberg denna gång. Start för kvällens övning är vid slutet av Selma Lagerlöfs väg. Ta med pannlampa, gärna reflexväst och skor med dubbar. Kontrollerna ligger både i skog, park och bebyggelse. Väl mött!

Ungdomsträningen tisdag 22 januari

21/01/2013

På tisdag 22 januari är det slingorientering på sprintkartan över Våxnäs. Samling vid stora parkeringen vid återvinningsstationen vid Våxnäs centrum. Det blir maximalt 6 slingor fördelat på 2 startplatser. Dubbskor och reflexväst är bra att ha. En del av slingorna går uppe i skogen. Vi samlas i Tyrstugan 17:30 som vanligt. Vä mött på tisdag!