Medlemsmöte om O-Ringen till Värmland 2017

Publicerad 10/09/2013 av
I våras bildade VOF en arbetsgruppen för att undersöka möjligheterna att arrangera O-Ringen i Värmland 2017. Arbetsgruppens förslag kommer att presenteras för oss Tyrare tisdagen den 24 september kl 19.00 (direkt efter TMT), i klubbstugan.

O-Ringen är världens största orienteringsäventyr. Vi värmlänningar har arrangerat detta vid två tidigare tillfällen, senast 1996. Arrangemanget har genomgått stora förändringar de senaste åren.

Vid medlemsmötet kommer O-Ringen presenteras tillsammans med arbetsgruppens förslag.

Målsättningen är att vi under mötet kommer fatta beslut om arbetsgruppens förslag. Det är ett beslut som kommer att påverka hela Tyr de närmaste åren, därför är det viktigt att vi får en bra uppslutning på mötet.

 

Har ni några frågor före mötet får ni gärna hör av er till mig.

 

Hoppas vi ses den 24 september kl 19 !

 

/Håkan Ahlqvist

 

Ungdomslagen till Stafett-DM klara

12/09/2013

Nu är ungdomslagen uttagna till söndagens Stafett-DM i grums. Vi ställer totalt 11 lag på startlinjen i klassrerna HD12-16! Första start är kl 10 och se till att vara där en timme innan start.

Tisdagens ungdomsträning vid Tyrstugan

08/09/2013

Nu på tisdag den 10 september blir det en ändring i ursprungsprogrammet. Vi kör stafett träning tillsammans med eliten vid Tyrstugan. Det blir banor anpassade för respektive grupp.