Sommarteknik vid Alstersvik

Publicerad 01/07/2013 av
Tyrträningarna rullar på i sommar utan några längre uppehåll. På ondsdag är det sommarteknikträning vid Alstersvik. Läs vidare om våra sommarträningar.

Tisdagar: Lightvariant av Träna med Tyr från Tyrstugan 17.30. Vi som är hemma springer intervall på stig. Rolf lägger in under Anslagstavlan vilken form av intervallträning det blir. Ibland är träningen ledarledd.
Onsdagar: Sommarteknikträningar i Karlstadskretsen. Start från kl 18. Tre banor.
Torsdag: Sommarrtourtyr. Intill badplatser i Karlstads omgivningar. Samling kl 18. Långdistanslöpning med lättare ol-inslag. Ta med plastficka och inte minst vätskebälte! Banförslag från 40 minuter till 100 minuter.
Träningarna 2-4 juli.
Tisdag: Intervall Tyrstugan kl 17.30. Se Anslagstavlan på OK Tyrs startsida.
Onsdag: Sommarteknikträning, samling Alstervik (Kronoparkenkartan, norra delen, åk förbi universitetet och norrut på grusvägen fram till Alstern). Start från 18. Bad finns.
Torsdag. Sommartourtyr Getingberget, Hammarö. Åk förbi golfbanan. Gemensam långdistanslöpning. Glöm inte att ta med vätskebälte.

Nästa vecka tar träningarna sommaruppehåll då det är Minifemdagars. Veckan därpå är det Tmt-light och sommarteknik men ingen Sommartourtyr. Under O-ringenveckan har vi uppehåll för att komma tillbaka med alla tre träningsformerna under vecka 31.

Trevlig sommarträning önskar
OK Tyrs elitkommitté

Pontus EM-medaljör

02/07/2013

Stort grattis säger vi till Pontus Kullin Alfredsson som tog en bronsmedalj vid ungdoms-EM i mountainbike-EM.

Teknikträning vid Hultsbergsskolan på onsdag

24/06/2013

På onsdag börjar vi med sommarteknikträningarna i Karlstadkretsen. Första träningen går vid Hultsbergsskolan i Karlstads västliga delar.