Succén var ett faktum när Karlstads Maratonstafett avgjordes i onsdags.

Publicerad 24/05/2013 av
Spänningen var på topp när dryga 300 personer samlades vid Tyrstugan för att göra upp i de två klasserna om seger i premiärupplagan av Karlstads Maratonstafett

Målet var 30 lag och av de 33 anmälda lagen kom 32 till start. Vädret som spökat hela förmiddagen klarnade upp och bjöd på nästintill perfekta förhållanden för löpning. Lagen skulle tillsammans dela upp 18 sträckor på vardera 2344meter mellan sig, mista antalet personer i lagen var 4.

Flera kända Tyransikten spanades in som deltagare i olika lag däribland Linda Take, Johan Sjögren, Joachim Skistad, Tone Hollowell, Elin Lundgren, Mia Gyllenberg, Olof Solberg och Anna Gustavsson Hane. Otroligt roligt!

Tillsamman med IF Göta vill vi i Elitkommittén tacka alla våra enormt duktiga, engagerade och positiva funktionärer som tillsammans bidrog till att tävlingen blev en sådan succé. Nästa år hoppas vi på ännu fler lag och såklart ett lag från OK Tyr som kan utmana IF Göta.  

 

Vill du läsa mer finns nya artiklar i NWT och VF eller varför inte spana in lite bilder från arrangemanget?

Ungdomsträningen tisdag 28 maj

28/05/2013

Ungdomsträningen idag hålls av ungdomarna själva! Platina/Titan-gruppen har planerat övningar åt silver och brons. Det blir nog både det ena och andra ;-) Samling i Tyrstugan 17:30 som vanligt.

Kolla in vad du ska springa i höst

24/05/2013

Nu finns höstens inbjudningar till tävlingar i Värmland. Omstarten efter sommaruppehåll sker redan 6-7 juli med Morokuliens 2-dagars.