Tour Tyr-premiär på söndag

Publicerad 05/12/2013 av
På söndag är det vinterpremiär för OK Tyrs långdistansträning Tour Tyr. Träningen utgår från Hultsberg. Start klockan 10.30.

Tour Tyr bjuder i premiären på enklare ol-banor i I2-skogen där huvudsyftet är att samla tid. Kontrollerna är inte utmärkta. Kontrollpunkterna är dock enkla och tydliga i naturen. Det finns tre banslingor att välja bland och att kombinera: 3,8 km, 6 km och 7 km. Vätska efter varje slinga. Starten är vid varvningen.
Banorna har Christian Hedqwist lagt.
Ta med platsficka för A4-format. 
Samling för träningen är längt bort på Selma Lagerlöfsgata. Det är den stora matargatan in på Hultsbergsområdet.

Hitta till träningen: http://kartor.eniro.se/query?what=maps&search_word=&geo_area=Selma+Lagerl%C3%B6fs+gata%2C+Karlstad&from=
Välkomna! 

Lär dig av en mästare 21 december

07/12/2013

Den 21 december är Europamästaren Jonas Leandersson hemma i Karlstad för att fira jul. Samtidigt med det bjuder han in alla tyrare till en föreläsning och träning vid Tyrstugan lördag 21december. Boka in i almanackan. Mer info kommer snart på denna sida.

Kylklampen avgjord på snabba Sörmon

05/12/2013

Andra deltävlingen av Kylklampen nattcup har sprungit i mål med OK Tyr som arrangör och Jonas Cederlöf som banläggare. Resultaten hittar du på Winsplits eller Eventor. Några blev utan karta efter varvningen. Här finns kartorna i pdf för att tanka hem.