Festyra - OK Tyrs årsfest

Publicerad 06/02/2014 av
Hjärtligt välkommen på OK Tyrs årsfest den 14/2 kl 18.30-01.00 vid Hembyggdsgillet på Kroppkärr (Östra Infarten 41). SISTA ANMÄLNINGSDAGEN ÄR NU PÅ SÖNDAG, ÄNNU FINNS DET PLATSER KVAR!

Vi börjar kvällen med att äta en Italiensk buffé samtidigt som vi minns tillbaka på året 2013. För att årsfesten skall bli lyckad behöver vi in dina bilder/filmer och berättelser, senast 9/2! Till tårtan serveras naturligtvis kaffe! Alkohol (vin, öl och cider) serveras till personer över 18år för ett självkostnadspris av 20kr/glas ta med KONTANTER till detta. Alkoholfritt alternativ bjuds det på. Ett flertal priser kommer att delas ut under kvällen till prestationer av alla dess slag.

Klädsel: Klänning/Kavaj

Buss: Linje 2

Kostnad: 120kr för vuxna och 60kr för ungdomar upp till 16år.

Anmälan: Senast 9/2. Maila michellej@hotmail.se (namn på deltagare, ålder, samt ev. allergier) du får då ett referensnr som skall anges vid inbetalning. Anmälan är inte giltig förrän betalning skett.

Ett eventuellt överskott går oavkortat till framtida årsfester. För mera upplysningar kontakta evelina.larsson@live.com eller michellej@hotmail.se Först till kvarn!

Tour Tyr vid Tuggeliteskolan

06/02/2014

Vi kör Tour Tyr på söndag kl 10:30. Det blir stadsorientering med besök i terränglådan eller enbart terräng för den som vill.

Ungdomsträningen 4 februari

02/02/2014

Denna vecka börjar Silver/brons gruppen med teori inomhus och avslutar med löpning eller skidor utomhus. Platina och Guld kör en keps OL vid Tyrstugan.