Hemmaplansläger vid Hultet och i het bassäng

Publicerad 13/02/2014 av
Lördag 22 februari har vi årets första hemmaplansläger. Det blir också på bortaplan och har dessutom alla förutsättningar att bli en blöt tillställning. Andra passet genomför vi i 34 grader varmt vatten.

Elitkommittén bjuder in till hemmaplansläger lördag 22 februari.
Samling vid Tyrstugan kl 9.30, ombytta, för avresa till Kristinehamn och teknikträning på Harberget.
Harberget ligger strax söder om KOK:s klubbstuga vid Hultet. Vi utgår från Hultet. Teknikträningen har Roland Öhman lagt åt oss. Det blir slingorientering, 2x4 km, i ett tekniskt mycket krävande område. För att göra det extra avancerat har vi tagit bort stigarna från kartan.
Efter träningen duschar vi vid Hultet och återvänder sedan till Karlstad och Tyrstugan för lunch och elitinfo efter den.
Dagen avslutas med ett annorlunda träningspass i Centralsjukhusets simbassäng. Tone kör träning med oss i det 34-gradiga vattnet. Träningen börjar klockan 15.
Varmt välkomna till hemmaplanslägret. Den värmande hälsningen gäller alla tyrare som vill träna tuff teknikträning och i varma vatten.
Tyreliten med flera har fått ett mejl med en länk till ett Google-dokument där man gör anmälan till lägret.  Senast torsdag 20 februari behöver vi ha din anmälan.

Elitkommittén i OK Tyr

gm Olov Öström 

Klädprovning söndag och torsdag

16/02/2014

NYTT! CYKEL OCH ORIENTERING KLÄDPROVNING I TYRSTUGAN SÖNDAG 16 FEB KL 10-13 & TORSDAG 20 FEB KL 17-20 Klädprovning av cykel- och orienteringskläder från Trimtex kommer att ske i Tyr-stugan söndag 16 febr kl 10-13 samt torsdag 20 febr kl 17-20.

Umgdomsträningen 11 februari

09/02/2014

Silvergruppen kör på som tidigare och börjar inomhus för att avsluta ute. Även Platina och Guld börjar med teori och avslutar med löpning. Ta med pannlampa!