Tyr utvärderar Podio som nytt verktyg för samarbete vid arrangemang

Publicerad 27/05/2014 av
Fler och större arrangemang har det blivit under OK Tyrs paraply de senaste åren med Friska Karlstad, Karlstad XC, Maratonstafetten etc. Det blir mycket att hålla koll på när projekten växer därför utvärderar nu Karlstad XC och Friska Karlstad verktyget Podio för att förbättra organisationen kring dessa arrangemang.

Utvärderingen pågår för fullt och Karlstads XC har kört systemet ett tag. Så här säger Mikael Silvander aktiv i arbetet kring arrangemanget.
- Tack vare Podio så har vi förenklat att delge information samt dokumentera arbetets gång i projektet. Fördelen med Podio är att det fungerar på flera plattformar samt är enkelt att skräddarsy så att det passar vårt arbetssätt.´

Även arrangörsgruppen för Friska Karlstad & Stolpjakten har börjat kika på hur man kan använda sig av systemet och underlätta i det massiva uppdraget att supporta både Friska Karlstad och övriga orter som driver Stolpjakten.

Tanken är att om det faller väl ut skall verktyget göras tillgängligt även för andra kommitter och arrangörsgrupper i OK Tyr.

Laget till världens största stafett uttaget

29/05/2014

Det blir ett lag från OK Tyr i Venla/Jukolakavlen, världens största stafettävling. Ett lag men ett starkt sådant. Nu är laget till tävlingen i Kuopio 14 juni uttaget.

Malin klar för junior-VM

27/05/2014

Stort grattis säger vi till Malin Leandersson som blev tvåa totalt i Silva league och dessutom kvalade in till junior-VM!