OK Tyr "Årets klubb" och USM "Årets arrangemang"

Publicerad 30/11/2016 av
En klubb som bygger sin verksamhet på en gedigen bredd med spets inom flera grenar på ungdoms-, junior- och veteran-sidan....

...Visade under 2016 att man kan mobilisera sina medlemmar och arrangera fina tävlingar ända upp på värdetävlingsnivå. Stolpjakten fortsätter spridas. Vinnare av årets Värmlandsserie.

Så löd motiveringen till att OK Tyr blev "Årets klubb" på O-galan i Deje under lördagen.

OK Tyr vann också priset för "Årets arrangemang" genom den mycket fina insatsen klubben gjorde när man arrangerade USM i Karlstad i september. Motivering

16-18/9, OK Tyr, Ungdoms SM (Tävlingsledare: Per-Anders Bergman/Henrik Gustavsson)
Motivering: Tävlingar och kringarrangemang lyfte fram ungdomarna och gjorde dem till stjärnor för en helg! Ett extra plus till speakerteamet som hade koll på läget och höll spänningen uppe under hela tävlingen. Ett arrangemang som verkligen satte Värmland på orienteringskartan 2016.

Båda dessa priser visar vilken fin klubb vi har. Grattis alla Tyrare där ute. Var stolta!

Ny info om skidlägret i Mattila

01/12/2016

Ingen vinter utan skidläger i Mattila. OK Tyrs skidläger blir den här gången från torsdag 19 januari till söndag 22 januari. Vi har förbokat fem mysiga stugor.

Målet är minst 325 Tyrare som funktionärer på O-ringen 2017

21/11/2016

Hittills har ca 130 Tyrare via enkäten Intresseanmälan svarat att de gärna vill vara funktionärer på O-ringen i Värmland 2017.