Studiebesök i Värmland 13-14/4

Publicerad 17/03/2019 av

Hej framtida arrangörer av Swedish League.

Välkomna till Värmland och våra Swedish League-tävlingar 13-14 april vid den lilla gården Tallmossen på gränsen mellan Säffle och Grums kommun.

Info om tävlingarna hittar ni förstås på vår hemsida och på Eventor.

Vi vill att ni anmäler om ni vill komma till oss för studiebesök, så att vi kan förbereda vår organisation på det och givetvis för att ge er bästa möjliga utbyte av besöket.

Vi är tacksamma för att ni gör en anmälan till oss senast fredagen den 5 april. Anmälan görs till tävlingsledaren Conny Gunnarsson, 076-134 53 24,  info@sl2019varmland.se Berätta vid anmälan vilka personer ni är som kommer och lämna kontaktuppgifter till den som är ledare för gruppen.

Under studiebesöket kommer en speciell guide att följa er. Ni får möjlighet att träffa nyckelpersoner i vår organisation och Carl-Göran Strutz, vår tävlingscoach. Om ni har några speciella önskemål, till exempel specifika funktioner ni vill besöka eller personer ni vill prata med, meddela gärna det i anmälan.

Tävlingsarenan vid gården Tallmossen ligger tre mil sydväst om Karlstad strax efter det att E45 och E18 skiljs, man kör cirka 5 km västerut på E18 mot Oslohållet. Följ där skyltar mot vip-parkeringen. Vid tävlingsarenan går ni till infotältet och får era namnbrickor. Där möter också vår guide upp.

På vår hemsida hittarna ni en flik för olika boendealternativ. Där finns en speciell orienteringsrabatt ni har möjlighet att utnyttja.

Dagarna innan tävlingen skickar vi mer information om studiebesök till ansvarig för er grupp.

 

Stort välkomna till vilda och vackra Värmland!

 

Conny Gunnarsson, tävlingsledare

 +46 76-134 53 24 info@sl2019varmland.se

Möt Jonas Leandersson

20/03/2019

I många år tillhörde Jonas Leandersson den absoluta världseliten i orientering. Jonas är född och uppvuxen i Karlstad. Han kan de värmländska skogarna. Läs om vilka han gillar mest och vilka han noga undviker.

Årsmötet 2019

16/03/2019

Årsmötet 2019 är avklarat och det nya verksamhetsåret har startat