Kylklampsfinal på Kilene

Publicerad 22/03/2022 av
Kylklampssäsongen går mot sitt slut. Onsdagen den 30 mars arrangerar OK Tyr finalloppet vid Kilenegården. Du hänger väl på!?

Nio gånger har det sprungits nattorienteringscupen Kylklampen i vinter. Den första deltävlingen avgjordes i Kil i mitten av november.
Nu är det dags att avrunda årets tävlingesserie. Det sker vid Kilenegården på Hammarö med OK Tyr som arrangör och skicklige Jonas Cederlöf som banläggare.
Med tanke på Jonas erkänt goda kompetens som banläggare och Kileneskogarnas passande nattorienteringsterräng, med ett rikt stignät, finns goda förutsättningar för en bra tävling.
Finalen avgörs som en jaktstart, och gemensam start för de som ligger 20 minuter och mer efter ledaren. Det går bra att delta även om man inte tidigare sprungit någon deltävling.
Anmälan görs via Eventor senast tisdag den 29 mars klockan 20. Det finns också möjlighet till direktanmälan på plats.
Samling är vid Kilenegården klockan 19.30 på onsdagskvällen. Första start är klockan 20.10.

Kylklampen på Eventor

Jaktstartlista finalen

Bilden: Anton Jonsson har bra slagläge inför Kylklampsfinalen på Kilene. Han går ut som trea, 40 sekunder från ledning, på mellanbanan.

Miniatyrerna 2022

23/03/2022

Nu är anmälan till årets Miniatyrerna öppen. Miniatyrerna är en lekfull introduktion till orientering med mycket frisk luft och kul i skogen! Årets upplaga vänder sig till barn födda mellan 2014 och 2017.

Köp hos Löp1 ger Tyrrabatt

14/03/2022

Visste du att Tyrmedlemmar har rabatt hos Löp1?