Stafetter och tävlingsresor 2023

Publicerad 12/03/2023 av Pär Nyman
Tävlingssäsongen är snart igång på allvar och det är dags att anmäla sig till stafetter och andra tävlingsresor. Vi riktar oss främst till juniorer och seniorer, men andra är välkomna att hänga på! Anmälan görs via Eventor.

Kommittén för Junior och senior har gjort en planering för årets tävlingsresor och stafetter. Det kommer bli ett intensivt år med resor över hela landet. Förutom SM-tävlingarna ordnar vi resor till Swedish League, samt Kolmårdskavlen, 10-Mila och Jukola.

Vi startar upp med Kolmårdskavlen under Påskhelgen och sedan rullar det på under april och maj.

Det är extra viktigt att du anmäler dig till 10-mila och Jukola i god tid. Vi behöver veta för planering då det är långa resor!

Anmälan via eventor

All anmälan till resorna görs via Eventor. Du loggar in och klickar på "Klubben" i den gula menylisten. I menyn som dyker upp till vänster klickar du på "Klubbaktiviteter". Här finns vårens alla tävlingsresor upplagda och öppna för anmälan.

Här finns även resor till Swedish League som görs tillsammans med övriga Värmlandsklubbar som TVO arrangemang. Du ser även när anmälan ska vara inne!

Du anmäler dig som vanligt till själva tävlingen. Till stafetterna anmäler klubben lag.

Årets tävlingsresor och lite annat nyttigt

I länken nedan finner du komplett program för 2023 års tävlingsresor.
Där ser du datum, hur vi reser och bor samt egenavgifter för årets att resor. Här finns även lite annan matnyttig information. En sådan är att betala rankingavgiften. Om du ska springa elitklass behöver du vara rankad. Det kostar 250 kr före 15 mars och sedan höjs avgiften till 350 kr.

Tävlingsresor Junior och senior 2023

Miniatyrerna 2023

24/03/2023

Nu är anmälan till årets Miniatyrerna 2023 öppen. Miniatyrerna är en lekfull introduktion till orientering med mycket frisk luft och kul i skogen! Årets upplaga vänder sig till barn födda mellan 2015 och 2018.

OK Tyrs orienteringskurs för vuxna 2023

08/03/2023

För er som vill lära sig mer och fördjupa era färdigheter när det gäller att tolka och förstå en orienteringskarta och att kunna använda kompassen som hjälpmedel.