Karlstads Maratonstafett

Publicerad 04/04/2013 av
OK Tyrs nya stora satsning är Karlstads Maratonstafett. Det har talats länge men ganska lite om Tyrs nya satsning mot ett löpararrangemang. I höstas tog Elitkommittén kontakt med IF Göta och ett samarbete kring arrangemanget inleddes

Efter Styrelsens godkännande har tempot stegrats och nu i dagarna blev inbjudan tryckt. Igår sändes även ett reportage från P4 Värmalnd och idag finns reportage att läsa i VF och NWT.

Tyrs och Götas förhoppning är att arrangemanget skall växa sig stort och få ett gott rykte genom ett välarrangerat event.

Läs gärna reportagen i VF och NWT  samt lyssna på P4 Värmland intervju, eller varför inte surfa in på hemsidan  för att läsa mer om arrangemanget!? Anmälan är öppen och det har redan börjat droppa in lag!

Har du en arbetsplats där du tror att ett par exemplar av inbjudan skulle göra sig kotaktar du Michelle för att få ett par, michellej@hotmail.se

 

För detta arrangemang behövs funktionärer, ett ideellt arbete som förhoppningsvis resulterar i ett överskott av intäkter till vår klubb.

Oavsett om du kan eller inte kan ställa upp som funktionär denna Onsdagskväll ber vi dig att fylla i detta formulär Till formulär, (vi ligger i samtal med berörda om att flytta PTV till Tisdagskvällen, så att detta inte skall kollidera).

Din insats gör skillnad för våra aktiva!

 

Alla frågor och funderingar är välkomna!

Hälsningar Elitkommittén 

Teknikträning på Norra Sörmon

07/04/2013

Onsdag 10 april blir det teknikträning på Norra-Sörmonkartan. Till 54 procent erbjuder träningen barmark.

Teknikträning vid Välsviken 3 april

02/04/2013

Onsdag 3 april är det säsongspremiär för teknikträningen. Samling Välsvikens järnvägsstation. Skyltat/skärm från rondellen. Start 18,00. OL teknik kompassgång. Alla är välkommna!