Nu är det dax att anmäla sig till 25-manna

Publicerad 01/09/2013 av
Höstens roligast stafett rycker allt närmare, 25-manna! Den 12 oktober åker vi med tre eller fyra lag till Brunna i Upplands Bro för att kämpa för Tyrs färger. I dagsläget är det 67 intresserade löpare och 11 som eventuellt kan komma med. Och det är många som inte meddelat sitt eventuella deltagande. Kan vi bli fyra lag i år?

Vi kommer att åka i stor/a buss/ar och några minibussar.

Avresa för sträcka 1,2: Fredag 11 oktober ca kl 17, övernattning i Sigtuna.

Avresa för övriga: Lördag 12 oktober kl 05:00, ingen övernattning.

Hemkomst ca kl 22 lördag kväll. Eventuellt stannar någon eller några minibussar kvar till söndagen och 25-mannakorten. Eventuell samordning av logi till söndag görs av löparna själva.

 

Kontrollera att dina uppgifter i anmälningsfilen stämmer avseende intresseanmälan, resealternativ och eventuellt korten. Skicka din intresseanmälan eller ändringar till: magnus.albinsson@telia.com

 

Anmälningsfil OK Tyr

Inbjudan 25-manna 2013

Hemsidan 25-manna

 

Väl mött!

//OK Tyr Ungdom mm

Tyr tillbaka i högsta divisionen

01/09/2013

Tyr är tillbaka i A-divisionen i Värmlandsserien, där klubben hör hemma. Det blev en klar seger i B-gruppen trots klent deltagande från klubbmedlemmarna.

Pokaljakt och KM för ungdomarna 3 september

28/08/2013

På tisdag är det Pokaljakt för ungdomarna igen! Denna härliga serie med träningstävlingar fortsätter med långdistans i Skutberget. Vi i OK Tyr arrangerar och tävlingen är tillika klubbmästerskap för ungdomarna i OK Tyr. En riktig höjdare med andra ord!