Tyrgympan och löpningen i Våxnäshallen fortsätter

Publicerad 25/03/2013 av
Vintern håller ett fortsatt kraftfullt grepp om oss. Av det skälet fortsätter vi ett tag till med Tyrgympan på måndagarna och löpningen i Våxnäshallen på torsdag

Tyrgympan tog enligt plan slut under måndagen. Nu har vi fått klart med en förlängning. Vi kör träningen också april månad ut. Sista gympan för säsongen blir då 29 april.
Även i Våxnäshallen blir det en förlängning. Sista gången skulle ha varit nu på skärtorsdagen. Det blir två gånger till med final 11 april.
Innebandyn har sista tiden för säsongen på påskafton.

Anmälan till Bodaborg 20 april

01/04/2013

I samband med Djerf/Degerfors tävling lördagen den 20 april bjuder Värmlands OF ungdomar och ledare till träff på Bodaborg. Nytt för i år är att även ungdomarna har en egen träff med VOF:s ungdomskommitté. Anmälan görs via Eventor senast tisdagen den 9 april.

Ungdomsträningen 26 mars

24/03/2013

Brons-, silver-, platina- och titan-gruppen har alla träningar från Tyrstugan på tisdag. Olika längd och olika svårighetsgrad förstås. Sören har strängat en "sista säkra" övning för de lite större. Vi hoppas på en del barmark och att solen kämpar på :-). Pannlampa kan vara bra att ha, men det fungerar troligtvis bra utan också. Samling 17:30 som vanligt.