Ullmax som julklapp - beställ nu

Publicerad 07/12/2013 av
Julklappstips! Beställ från Ullmax och sponsra klubben! Fredagen 13/12 är sista dagen jag tar emot beställning för Ullmax, föra att vara säker på att ni hinner få era grejer innan jul.

Jag gör beställningar löpande fram till den 13.e så det är bara att ni går in på Ullmax.se och ser vad ni vill ha. Sen mailar ni beställningen till mig så hör jag av mig när leveransen kommer.Ni får gärna låna en visningsgarderob om ni vill prova eller om ni vill sälja till kollegor eller vänner. All vinst går naturligtvis till klubben. 
Maila beställningen eller frågor till 96gustavsson@telia.com
Ange artikelnummer antal och storlek samt ert namn och fullständig adress.

God Jul önskar tf jultomte
Agneta Gustavsson 

Lucia sprint i Grums och Tomterace på ungdomsträningarna

08/12/2013

Det är två tisdagsträningar kvar för ungdomarna innan juluppehållet. Nu på tisdag den 10 december åker vi till Grums på Luciasprint och den 17 december blir det traditionsenligt Tomterace vid Tyrstugan!

Träningshelg i Girona 4-7 april 2014 - AVVAKTA BOKNING

07/12/2013

OBS Just nu går det inte att boka Ryan Air till Girona i april. Avvakta att boka flygstolar till vårt träningsläger tills vi rett ut orsakerna till stoppet. OBS I april åker vi till Girona på träningshelg igen :-) I våras var vi 32 ungdomar och ledare som hade en härlig långhelg i utmanande terräng. Denna gång är anmälan öppen för orienterare i alla åldrar. Vi har förbokat 50 platser på det enkla men centralt belägna vandrarhemmet. Boka plats på flyget direkt från Karstad och följ med och möt barmark och vår i Katalonien!