Lucia sprint i Grums och Tomterace på ungdomsträningarna

Publicerad 08/12/2013 av
Det är två tisdagsträningar kvar för ungdomarna innan juluppehållet. Nu på tisdag den 10 december åker vi till Grums på Luciasprint och den 17 december blir det traditionsenligt Tomterace vid Tyrstugan!

Nu på tisdag den 10 december är vi bjudna till Grums där OK Älgen annordnar luciasprint. Det utlovas två olika banor på en nyritad sprintkarta!

Vi samlas vid Tyrstugan kl 17:30 för gemensam avresa. Ta med ombyte då det finns dusch. Det går att köpa fika efter träningen. Ta även med SI-pinne om du har.

Det är bra om någon förälder kan följa med och skjutsa!

Här finns länk till inbjudan med mer information!

 

Tisdagen den 17 december kör vi traditionellt Tomterace!

Då springer man en bana två varv och det gäller att pricka tiden från det första varvet. Traditionen innebär även skumtomteregn efter avsultad tävling! Ta med SI-pinne.

 

Efter det tar vi juluppehåll och kör igång igen en bit in i januari. 

Premiär för Familjelördag den 14 december

08/12/2013

Det är långt till vårsäsongen och vi längtar efter mer orientering men framförallt vill vi träffa alla barn och ungdomar i OK Tyr. Under vintern kommer vi därför att ordna "familjelördag" en gång i månaden. Första tillfället blir Lördagen den 14/12kl 10-12 vid Tyrstugan.

Ullmax som julklapp - beställ nu

07/12/2013

Julklappstips! Beställ från Ullmax och sponsra klubben! Fredagen 13/12 är sista dagen jag tar emot beställning för Ullmax, föra att vara säker på att ni hinner få era grejer innan jul.