Lucia sprint i Grums och Tomterace på ungdomsträningarna

Publicerad 08/12/2013 av
Det är två tisdagsträningar kvar för ungdomarna innan juluppehållet. Nu på tisdag den 10 december åker vi till Grums på Luciasprint och den 17 december blir det traditionsenligt Tomterace vid Tyrstugan!

Nu på tisdag den 10 december är vi bjudna till Grums där OK Älgen annordnar luciasprint. Det utlovas två olika banor på en nyritad sprintkarta!

Vi samlas vid Tyrstugan kl 17:30 för gemensam avresa. Ta med ombyte då det finns dusch. Det går att köpa fika efter träningen. Ta även med SI-pinne om du har.

Det är bra om någon förälder kan följa med och skjutsa!

Här finns länk till inbjudan med mer information!

 

Tisdagen den 17 december kör vi traditionellt Tomterace!

Då springer man en bana två varv och det gäller att pricka tiden från det första varvet. Traditionen innebär även skumtomteregn efter avsultad tävling! Ta med SI-pinne.

 

Efter det tar vi juluppehåll och kör igång igen en bit in i januari. 

Boka träningsdag med Jonas 21 december

10/12/2013

Träna med Europamästaren Jonas Leandersson och lyssna på ett intressant föredrag som Jonas håller om hur han förbereder sig för tävling. Lördag 21 december får du en heldag med Jonas. Missa inte den!

Träningshelg i Girona 4-7 april 2014 - AVVAKTA BOKNING

07/12/2013

OBS Just nu går det inte att boka Ryan Air till Girona i april. Avvakta att boka flygstolar till vårt träningsläger tills vi rett ut orsakerna till stoppet. OBS I april åker vi till Girona på träningshelg igen :-) I våras var vi 32 ungdomar och ledare som hade en härlig långhelg i utmanande terräng. Denna gång är anmälan öppen för orienterare i alla åldrar. Vi har förbokat 50 platser på det enkla men centralt belägna vandrarhemmet. Boka plats på flyget direkt från Karstad och följ med och möt barmark och vår i Katalonien!