Lången och Korten även med mtb-o

Publicerad 04/11/2014 av
Lången och Korten 15-16 november bjuder både på två orienteringslopp och en mountainbike-orientering samt Friska Karlstads-avslutning. Tävlingarna flyttar dessutom från Tyrstugan till KMTI.

Lången och Korten flyttar in på gamla I2:s övningsområde med den värmländska orienteringsavslutningen. TC blir vid OK Tyrs samarbetspartners KMTI:s träningsanläggning på Våxnäs.
Nytt för i år att Lången och Korten också inrymmer en mountainbikeorientering. För alla som gillar att tävla riktigt mycket blir det tre lopp att hinna med. Orienteringsloppen och mountainbike-o är nämligen möjliga att kombinera.
På lördag är det fri start mellan 12.30 och 14 för mountainbiken. Det gör att du först kan springa Lången och sen cykla mtbo!
Föranmälan till tävlingarna görs senast 13 november kl 17 via Eventor/närtävling eller via mejl. Du kan också anmäla dig på plats båda tävlingsdagarna.
Det händer mycket den här helgen. Friska Karlstads säsongsavslutning har integrerats i Lången & Korten. Förutom prisutdelning finns det också möjlighet at delta på någon av de fyra Friska Karlstadsbanor som erbjuds. De är från 4 till 10 km långa.

Inbjudan Lången & Korten + mtbo

 

Tyr gör nysatsning på eliten

06/11/2014

Inför 2015 gör OK Tyr en nysatsning på elitsidan. Ett första steg i den är det uppstartsläger som hålls i västra Värmland 6 december. Inför det vill vi att du svarar på en enkät.

Vill se andras bullar på Lången och Korten

03/11/2014

Årets Lången och Korten går av stapeln vid KMTI den 15-16 november. Hembakade kakor är alltid populära och ger en bra inkomst till klubbkassan. Har du möjlighet att bidra med en kaka eller påse bullar?