Miniatyrerna börjar tisdagen den 2 september

Publicerad 05/07/2014 av
Tisdagen den 2 september fortsätter Miniatyrerna, Äventyrarna och Tyrunnerna vid Tyrstugan kl 17.30. De som deltagit under vårens kurstillfällen behöver inte anmäla sig igen.

Tisdagen den 2 september fortsätter Miniatyrerna, Äventyrarna och Tyrunnerna vid Tyrstugan kl 17.30. De som deltagit under vårens kurstillfällen behöver inte anmäla sig igen. Vi planerar att avsluta höstens tillfällen den 30 september.

Vi kommer att kunna ta emot några nyanmälningar i de grupper vi har. Men om vi får fler ledare så kan vi ta emot fler barn. Ni är mycket välkomna att anmäla intresse för att vara ledare. Vi öppnar anmälan för barn och/eller vuxen som kan vara ledare i slutet av juli. Anmälan stänger den 16 augusti. Ungefär en vecka senare meddelar vi om barnet fått plats i någon grupp.

Sommarteknik i Slottsbron

07/07/2014

På onsdag, 9/7, är det sommarteknikträning i Slottsbron. Det blir självservering: du får skriva ut kartan själv och ta med dig egen plastficka. Samling är vid Edsholms äldreboende i sydöstra delen av Slottsbron.

Ikväll börjar Mini 5 Dagars

30/06/2014

Ikväll är det dags igen för vår populära sommartävling för alla som är intresserade av att springa lite under vardagskvällarna. Mini 5 Dagars första etapp går av stapeln vid Bryngfjordsbacken med start 17:30 välkommna!