Fasadinvest snabbast i Maratonstafetten

Publicerad 12/05/2015 av
Det blev en blöt löparfest vid Tyrstugan på tisdagskvällen. I regnet trivdes Fasadinvest som fisken i vattnet. Laget vann motions- och företagsklassen men hade också bästa tid av alla deltagande lag.

Efter två soliga upplagor av den numer så populära Maratonstafetten hällde regnet ner den här gången. Det hindrade inte stafetten från att bli en folkfest - med rekordmånga lag med. 65 var anmälda, tio fler än året innan.

Det betyder att någonstans mellan 700 och 800 löpare var med och kutade den kraftansträngande tävlingsbanan vid Tyrstugan.

Vinnarna Fasadinvest klarade de 42 kilometerna på 2.28 minuter. Med det var man knappt tre minuter snabbare än IF Götas lag 3 som var vinnare i tävlingsklassen.

Göta hade mixat ihop tre jämnbördiga lag. Det hade lagledningen lyckats väl med. Götalagen la beslag på hela prispallen. Mellan vinanrna och treorna skilde det blott 2 och en halv minut.
IF Göta är en part av arrangörsduon för Maratonsstafetten. Den andra, OK Tyr, la beslag på fjärdeplatsen i tävlingsklassen.

Resultat Maratonstafetten

Tisdagen den 19 maj

16/05/2015

Tisdagen den 19 maj är det dags för Pokaljakt 2. Samling för Brons, Silver, Guld och Platina i Grums kl 17.50. Några SI-pinnar finns för utlåning. Miniatyrerna är vid Tyrstugan och samlas kl 17.30 som vanligt. Välkomna!!

Linda gav Tyrdamerna bra start i Tiomila

10/05/2015

Linda Take gav Tyrdamerna en toppstart i Tiomila. Bara drygt minuten bakom på en 22:a plats var Linda efter startsträcka. Det blev till slut en 59:e plats för Tyrdamerna i mål. Herrlaget slutade på en mer blygsam placering.